Haber

Okan Gaytancıoğlu greve gitti

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (EDİRNE İGFA)
Okan Gaytancıoğlu ‘ın açıklaması şöyle; “ Sevgili arkadaşlar. 7 Haziran 2015 tarihinde tüm üyelerle yapılan ön seçimde üyelerin tercihi ile 1. sıradan seçildim ve 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde 25, 26 ve 27. dönemlerdeki Edirne Milletvekilliği görevimi yeni seçilen arkadaşlarıma devrettim.

CHP Edirne Milletvekili olarak üç dönemde toplam 8 yıl görev yaptım. Emek ve dayanışma için çalıştım.

Sokaklarda, meydanlarda, tarlalarda, yürüyüşlerde, çadırlarda, deprem bölgelerinde, adliyelerde her zaman mazlum ve adalet arayan halkımızın yanında oldum.

Saroz’dan mera yağmalarına, Söğütlük’ten Kazdağları’na, Sinop’tan Alpu Ovası’na, Cerattepe’den Muğla’ya, Manavgat’tan İzmir’e, Validebağ’dan Enez’de 7 köyde yapılacak bentonit ocaklarına kadar çevreyi, doğayı, köyü, toprağı, suyu, havayı halkımla birlikte korurdum.

Mecliste ve sokaklarda hepimizin sesi susturulmaya çalışılırken ben Meclis’ten size ulaşan ses oldum, sesimizi duyurdum.

8 yıl boyunca Genel Kurul ve komisyon çalışmalarına eksiksiz katıldım, kanun teklifleri sundum; Halkın yakıcı sorunlarının söze dökülüp tahlil edilebilmesi için yüzlerce araştırma ve soru önergesi verdim, sorunları meclis kürsüsünden ve televizyondan dile getirdim. Ülkemizdeki antidemokratik uygulamalara karşı dilsiz bir şeytan olmayı her zaman reddetmişimdir. Halktan aldığım yetkiyle ve onlar adına halkın temsilcisi olarak itiraz hakkımı kullanmaktan hiçbir zaman çekinmedim.

Cumhuriyetin bütün kazanımlarını yok etmeye ve kamu kaynaklarını yağmalamaya yönelik heyet, halkçı siyaset anlayışının neoliberal iktidara galip gelmesi için 8 yıl uğraştım ve çabalayacağım.

Vicdanen rahatım. Tüm teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza dostluk ve dayanışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Ancak görev süremin bitmesiyle birlikte yeni bir döneme başladım. Yasa gereği Doç.Dr. Başlığımla geri döndüm.

Ülkemizi karanlıktan kurtarmak ve demokratik parlamenter sisteme geri dönmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.”

marmara-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu